Szálláskeresés

2022-08-18
2022-08-19
  • Kezdőlap
  • Karácsony, Szilveszter, Újév: pihenés, üdülés ajánlatok

Karácsony, Szilveszter, Újév: pihenés, üdülés ajánlatok

Az év legszebb ünnepe a Karácsony, a Szilveszter és Újév pedig az ünneplés, a szerencse .és jókívánságok, a mulatság napjai.

Karácsony, Szilveszter és Újév ünnepi napjait nemcsak otthonunkban tölthetjük. Az utazásra, üdülésre, egy –egy pihentető wellness hétvége eltöltésére ez az időszak kiváló. Sokak számára azért is, mert nem kell külön szabadságot kivenni és nincs akkora nyüzsgés, akkora felgyorsult élet, mint nyáron. Az egész család számára nagyon szép élmény lehet ezért a karácsonyi üdülés, vagy épp a szilveszteri, újévi ünneplés valamelyik elegáns hotelben, esetleg egy hosszabb, több hetes téli üdülés, melyben mindhárom ünnepet egy megfelelően kiválasztott, szép és modern szolgáltatásokat nyújtó hotelben töltjük. A hosszabb karácsonyi, szilveszteri pihenés alkalmával mód nyílik a hotel környékén található látnivalók, történelmi emlékek megtekintésére is, sok múzeum az ünnepek miatt, a látogatók számára az ünnepek másnapján is nyitva tart, de egy –egy várrom, érdekes kilátó, szép erdő, tópart, remek kirándulási úti cél lehet télen is. A gyerekek karácsonyfadísz alapanyagot gyűjthetnek az erdőben, érdekes terméseket, melyekből sok minden készíthető. Szilveszter és Újév napján pedig, ha az üdülés mellett döntünk, az ünneplés sokkal nívósabb és tartalmasabb, s gyakran költségben sem nagyobb, mintha egyébként otthon maradnánk, vagy elmennénk egy étterembe, egy szilveszteri bálra. A hotelek igazán pompás szilveszteri műsorral, programokkal, élőzenével, gyakran sztárvendégekkel szolgálnak, a szállás és a modern, kényelmes pihentető szolgáltatások mellett. A hotelek wellness szolgáltatásai segítségével könnyedén kipihenhetik a szilveszteri buli fáradalmait. Újév napján pedig szintén helyet kap a közös ünneplés és a finom étkek, melyekben bátran lehet a konyhafőnök ajánlatára vagy a hotel által ajánlott ünnepi menük valamelyikére hagyatkozni, hiszen a kínálatunkban szereplő hotelek mindegyike kiváló konyhával, mesterszakácsokkal várja Önöket az évnek ebben a szakában is.

A hazai hotelek, szállások nagyon sokféle remek ajánlattal csábítanak Karácsony, Szilveszter, Újév idejére. A még felső kategóriás hotelek ajánlatai közül is kifoghatunk kedvezőbb árban csomagokat, ajánlatokat, főleg a vidéki hotelek kínálnak igen jó karácsonyi, szilveszteri, újévi üdülés ajánlatokat. Ha Ön családostul szeretne Karácsony környékén üdülni, s a legtöbben így tervezik, akkor rengeteg kedvezmény elérhető és nagyon sok színes program várja Önöket országszerte.

Akármelyik régió, látnivaló szimpatikusabb, ha pihenésre vágyik a család, a hotelek közül az országban a legtöbb területen lehet találni minőségi, kedvező ajánlattal szolgáló helyet. Travel irodánk megbízható, részletes leírással rendelkező, minősített hotel, szállás kínálatában a karácsonyi, szilveszteri, újévi ajánlatok között is személyre szabottan kereshet, egész részletesen talál információkat adott hotel ünnepi ajánlatáról.

Karácsony: Különlegességek a pihenés, üdülés terén

A karácsony a szeretet ünnepe. Ez az ünnep a meghittségről szól, amit a hotelek is igyekeznek nyújtani, még a nyüzsgő belvárosban is. A szilveszter ezzel szemben a féktelen bulizásról, ünneplésről szól, s mint ilyen, fontos hogy problémamentes legyen, a hotelek biztosítják a szabadságot, ami a jó hangulathoz kell.

Magyarországon szerte bőségesen találunk a Karácsony, Szilveszter, Újév napjaira szóló akciókat a hotelek, szállások kínálatában. A karácsonyi ajánlatok nagyon sokszor plusz figyelmességgel is várják Önöket: forralt borral, karácsonyi ajándékokkal, nagyon szép, stílusos karácsonyi dekorációval, esetleg kicsi karácsonyfa is van a szobában.

A családi kedvezményeket mindig keresse a hotelek, szállások ajánlataiban! Gyakran négy főre már jelentős kedvezményeket vehet igénybe, többféle szolgáltatásra. Mindig a hotel aktuális karácsonyi csomag ajánlatai közül érdemes a megfelelőt kiválasztani, mert így Önnek nem kell a szervezéssel bajlódnia és az egész családra gondolnak a szervezők. A csomag ajánlatok másik nagyon nagy előnye, hogy kiszámíthatóak a költségek. 

Karácsony előtt, Advent idején is nagyon jó ajánlatokat kínálnak a hotelek, szállások szerte az országban. A téli lelassult, nyugodt, meghitt élet hatással van a pihenés jellegére is, így ebben az időszakban azok, akik a pörgés helyett inkább a nyugodt feltöltődést kedvelik, Advent idején nagyon jó, testreszabott ajánlatok keretében üdülhetnek.

Bárhova is utazik Karácsony idejére, mindig érdemes a környék karácsonyi programjai után érdeklődnie, ebben a hotelek, szállások segítenek. A legtöbb településen a karácsonyi programok nagy része ingyenes, ezzel pedig plusz költség ráfordítás nélkül teheti még izgalmasabbá és sokszínűbbé karácsonyi pihenését, üdülését. Az egész család számára szórakoztató és hasznos programok állnak rendelkezésre. Télen, ha van olyan szerencsénk, hogy fehér Karácsony jut erre az évre, akkor nagyon jó a hotel környékén a természetben kirándulni a havas tájban gyönyörködve. Ha utazik az egész család, a gyerekek hozzanak magukkal szánkót, hócsúszkát is. A lágy, dombos vidékeken így a téli szórakozás és sport, természetjárás, összefonódva a karácsonyi hangulattal, igazán nagyszerű élményt ad.

A tavak partján találhatóak igazán különlegesen nívós hotelek, szállások szerte az országban, s ha befagy a tó, akkor a hoteltől nem messze, korcsolyázhatunk, szánkózhatunk. Számtalan helyen bérelhető korcsolya és szánkó.

Érdemes egy –egy több napos karácsonyi üdülés alkalmával, a környező települések karácsonyi programjait már jó előre megnézni, kiválogatni mindazt, amire kíváncsi, így időt takarít meg. A karácsonyi vásárokon igazán minőségi, egyedi, szép termékeket vásárolhat, amelyek a karácsonyi ajándék céljára és a fa, az otthon feldíszítésére is kiválóak. Utazásáról értékes és különleges ajándékokkal térhet haza.

Ha a gyerekekkel karácsonyi kézműves foglalkozásra mennek az üdülés alkalmával, különösen, ha maszatoló anyagokkal dolgozva készítik a díszeket, érdemes egy –egy öltözet erre a célra szánt, kevésbé kényes ruhát adni a kicsikre. Ugyanez vonatkozik az egész napos szánkózásra a domboldalon. Természetesen Szenteste alkalmával az ünnepi vacsorához, a legszebb ünnepi ruha se maradjon el, ha hotelben töltjük a karácsonyt.

Több hotel teszi lehetővé az élményszerű, közös karácsonyfa díszítést. Kérdezzen rá az ilyen lehetőségekre, a gyerekeknek igazán nagyszerű élmény lesz.

Ha nem Karácsonykor, hanem Mikulás napján üdül a család, akkor a hotelek természetesen szívesen gondolnak a kicsikre és szervezik meg a Télapó látogatását is. Kérdezze meg, mik erre a lehetőségek adott hotel esetében!

Romantikus wellness hétvégét is eltölthet párjával Karácsony napjaiban, a hotelek nagyon különleges, meghitt hangulatban várnak. Érdemes rákérdezni az esetleges kedvezményekre.

Télen se maradjon otthon a napvédő krém, ha hóval borított magas hegyvidéken tölti az ünnepeket és a téli sportok Önnek fontosak üdülése alkalmával. A hó a nap UV sugarait hasonlóan felerősíti, mint nyáron a víz, hófehéren, alulról veri vissza a sugárzást.

Tippek, ötletek szilveszteri üdülés, pihenés alkalmából

Szilveszter és Újév napján az ünneplés igazán különleges környezetben az igazi. A buli, party akkor lesz igazán csillogó és szabad, ha egy hotel kényelmes környezetében tölti el az ünnepet. Akár párjával, akár családdal, barátokkal ünnepelnek együtt, a hotelek mindegyike nagyon szórakoztató és sokoldalú Szilveszteri, Újévi ajánlatokkal szolgál, s ebbe beletartozik a finom vacsora, az élőzene, tánc, a tűzijáték, s még nagyon sok más. Ha nem utazna el, akkor is lehet sokszor drága csak egy szilveszteri báli belépő is önmagában vagy vacsorával. Mindezt összekötni szállással, egy szilveszteri pihentető wellness hétvége keretében, igazából sokszor nem kerül sokkal többe, mint bálozni. S ekkor a különleges, feldíszített ünnepi környezet is hozzájárul a feledhetetlen jókedvhez.

A Szilveszter és az Újév is akkor igazán csillogó, ha akár extravagánsig elmenően is, igyekszik öltözetével is kihangsúlyozni az ünneplést és a jókedvet. Ruháját célszerű már az utazás előtt jókora idővel kiválasztania, a kiegészítőkkel együtt. Ez az urakra is vonatkozik. Egy –egy különleges nyakkendő, ing, a party alkalmával igazán nagy sikert arat.

A hotelek, szállások általában mind beltéri, mind kültéri rendezvényekkel várják Önöket Szilveszter és Újév alkalmából, s az ünneplés izgalmát tovább fokozza, hogy minden településen gondolnak a helyiek is az ünneplésre, akár élőzenével, akár retro disco –val, akár több tűzijátékkal is. Mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb hangulatú buli helyszínt.

Ha több napos Szilveszteri, Újévi wellness hétvége keretében üdül, akkor a bulizás fáradalmait a hotelben a kényeztető wellness szolgáltatások segítségével könnyedén kipihenheti. Akik otthon maradnak, azoknál bizony tovább tarthat a macskajaj…

A pecsenyemalac a hotelek többségében ott fogja díszíteni az étkekkel teli asztalt Szilveszter este a vacsoránál, s érdemes a hagyományos szilveszteri étkek mellett a hotel éttermének különleges fogásait is kipróbálni. A jó magyar boroknak, pezsgőnek itt fontos szerep jut, a konyhafőnök ajánlatát nyugodtan próbálják ki, hiszen hazánkban a nívós hotelek éttermeiben, a legkiválóbb magyar borok várják. Túl sokat összeenni nem szabad ilyenkor sem, érdemes inkább többféle fogásból egy –egy picit kóstolni a büfévacsoránál.

Az egész család számára is lehet érdekes és élvezetes a Szilveszteri, Újévi üdülés, pihenés, a hotelekben a családi programok lehetővé teszik, hogy minden korosztály jól érezze magát. A nagyobb gyerekeknek semmi bajuk sem lesz tőle, ha az évnek ezen az egy napján, gyerekpezsgőt és rágcsálnivalót fogyasztva Önökkel mulatnak késő este is vagy épp fent maradnak éjfélig. Másnap úgyis bőven lesz lehetőség egy nagyot aludni, pihenni.

Összeállításaink és tanácsaink alapján reméljük, sikerül megtalálnia az Önnek legmegfelelőbb karácsonyi, szilveszteri, újévi ajánlatot a felhőtlen pihenéshez, üdüléshez.

Cimkék: : Karácsony, Szilveszter, Újév

Nyomtatás E-mail

Iratkozz fel az Elitszállás hírleveleire
Partly Cloudy
Budapest

Partly Cloudy

21°C

  • 07 May 2018

    Mostly Sunny 32°C 20°C

  • 08 May 2018

    Sunny 31°C 16°C

INFORMÁCIÓK

Panaszkezelés

Ügyfélszolgálat: (8:00-21:00)

Tel.: +36 30 944 9334

Hibabejelentő

E-mail: szallas@elitszallas.hu